Zbulo veten tënde, bëhu pjesë e diçkaje më të madhe!

 

Jepi vetes mundësinë të përfitosh përvojë pune në Administratën Publike.

 

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Thirrja e pestë e programit është një mundësi e artë për të rinjtë nga 21 deri në 26 vjeç, të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve ‘Bachelor’ dhe nuk kanë qenë pjesë e programit gjatë thirrjeve të mëparshme.

 

Zbulo pozicionetApliko tani

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Thirrja e pestë e programit është një mundësi e artë për të rinjtë nga 21 deri në 26 vjeç të cilët kanë përfunduar të paktën studimet e ciklit të parë bachelor.

Qëllimi i vërtetë është përvoja e punës

Zhvillimi i praktikës së punës është pa pagesë dhe qëllimi mbetet përfitimi i një përvoje kualifikuese për zhvillimin e mëtejshëm të aftësive profesionale, akademike dhe personale.

Çfarë nevojitet për aplikimin tuaj?

Pasi të informoheni gjerësisht rreth programit dhe pas konsultimit të profileve të kërkuara, mund të vijoni me plotësimin e formës së aplikimit.

PROGRAMI NË SHIFRA

Pozicione Praktike

Institucione Shtetërore Qendrore

Institucione të Varësisë

Institucione të Pavarura

Njësi të Vetëqeverisjes Vendore

Shoqëri Tregtare

ZBULO TË GJITHË POZICIONET E PRAKTIKËS

Thirrja është e hapur deri më 29 shkurt

Praktikë pranë Kryeministrisë

Praktikë pranë Kryeministrisë

Praktikë pranë Kuvendit

Praktikë pranë Kuvendit

Praktikë pranë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Praktikë pranë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Praktikë pranë Ministrisë së Mbrojtjes

Praktikë pranë Ministrisë së Mbrojtjes

Praktikë pranë Ministrisë së Brendshme

Praktikë pranë Ministrisë së Brendshme

Praktikë pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë

Praktikë pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë

Praktikë pranë Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë

Praktikë pranë Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë

Praktikë pranë Ministrisë së Drejtësisë

Praktikë pranë Ministrisë së Drejtësisë

Praktikë pranë Ministrisë së Kulturës

Praktikë pranë Ministrisë së Kulturës

Praktikë pranë Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Praktikë pranë Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Praktikë pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Praktikë pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Praktikë pranë Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit

Praktikë pranë Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit

Praktikë pranë Ministrit të Shtetit për Diasporën

Praktikë pranë Ministrit të Shtetit për Diasporën

Praktikë pranë Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Praktikë pranë Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Praktikë pranë Ministrisë së Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Praktikë pranë Ministrisë së Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Praktikë pranë Bashkisë Tiranë

Praktikë pranë Bashkisë Tiranë

Praktikë pranë Bashkisë Durrës

Praktikë pranë Bashkisë Durrës

Praktikë pranë Bashkisë Vlorë

Praktikë pranë Bashkisë Vlorë

Praktikë pranë Bashkisë Elbasan

Praktikë pranë Bashkisë Elbasan

Praktikë pranë Bashkisë Shkodër

Praktikë pranë Bashkisë Shkodër

Praktikë pranë Bashkisë Fier

Praktikë pranë Bashkisë Fier

Praktikë pranë Bashkisë Krujë

Praktikë pranë Bashkisë Krujë

Praktikë pranë Bashkisë Vau i Dejës

Praktikë pranë Bashkisë Vau i Dejës

Praktikë pranë Bashkisë Rrogozhinë

Praktikë pranë Bashkisë Rrogozhinë

Praktikë pranë Bashkisë Roskovec

Praktikë pranë Bashkisë Roskovec

Praktikë pranë Bashkisë Pustec

Praktikë pranë Bashkisë Pustec

Praktikë pranë Bashkisë Mirditë

Praktikë pranë Bashkisë Mirditë

Praktikë pranë Bashkisë Kavajë

Praktikë pranë Bashkisë Kavajë

Praktikë pranë Bashkisë Delvinë

Praktikë pranë Bashkisë Delvinë

Praktikë pranë Bashkisë Divjakë

Praktikë pranë Bashkisë Divjakë

Praktikë pranë Bashkisë Fushë Arrëz

Praktikë pranë Bashkisë Fushë Arrëz

Praktikë pranë Bashkisë Gramsh

Praktikë pranë Bashkisë Gramsh

Praktikë pranë Bashkisë Dibër

Praktikë pranë Bashkisë Dibër

Praktikë pranë Bashkisë Këlcyrë

Praktikë pranë Bashkisë Këlcyrë

Praktikë pranë Bashkisë Malësi e Madhe

Praktikë pranë Bashkisë Malësi e Madhe

Praktikë pranë Bashkisë Belsh

Praktikë pranë Bashkisë Belsh

Praktikë pranë Bashkisë Mallakastër

Praktikë pranë Bashkisë Mallakastër

Praktikë pranë Bashkisë Dropull

Praktikë pranë Bashkisë Dropull

Praktikë pranë Bashkisë Peqin

Praktikë pranë Bashkisë Peqin

Praktikë pranë Bashkisë Selenicë

Praktikë pranë Bashkisë Selenicë

Praktikë pranë Bashkisë Tropojë

Praktikë pranë Bashkisë Tropojë

Praktikë pranë Bashkisë Kuçovë

Praktikë pranë Bashkisë Kuçovë

Praktikë pranë Bashkisë Libohovë

Praktikë pranë Bashkisë Libohovë

Praktikë pranë Bashkisë Kamëz

Praktikë pranë Bashkisë Kamëz

Praktikë pranë Bashkisë Kukës

Praktikë pranë Bashkisë Kukës

Praktikë pranë Bashkisë Skrapar

Praktikë pranë Bashkisë Skrapar

Praktikë pranë Bashkisë Librazhd

Praktikë pranë Bashkisë Librazhd

Praktikë pranë Bashkisë Pogradec

Praktikë pranë Bashkisë Pogradec

Praktikë pranë Bashkisë Klos

Praktikë pranë Bashkisë Klos

Praktikë pranë Bashkisë Gjirokastër

Praktikë pranë Bashkisë Gjirokastër

Praktikë pranë Bashkisë Ura Vajgurore

Praktikë pranë Bashkisë Ura Vajgurore

Praktikë pranë Bashkisë Berat

Praktikë pranë Bashkisë Berat

Praktikë pranë Bashkisë Vorë

Praktikë pranë Bashkisë Vorë

Praktikë pranë Bashkisë Shijak

Praktikë pranë Bashkisë Shijak

Praktikë pranë Bashkisë Himarë

Praktikë pranë Bashkisë Himarë

Praktikë pranë Bashkisë Konispol

Praktikë pranë Bashkisë Konispol

Praktikë pranë Bashkisë Lezhë

Praktikë pranë Bashkisë Lezhë

Praktikë pranë Bashkisë Poliçan

Praktikë pranë Bashkisë Poliçan

Praktikë pranë Bashkisë Memaliaj

Praktikë pranë Bashkisë Memaliaj

Praktikë pranë Bashkisë Has

Praktikë pranë Bashkisë Has

Praktikë pranë Bashkisë Pukë

Praktikë pranë Bashkisë Pukë

Praktikë pranë Bashkisë Patos

Praktikë pranë Bashkisë Patos

Praktikë pranë Bashkisë Cërrik

Praktikë pranë Bashkisë Cërrik

Praktikë pranë Bashkisë Kurbin

Praktikë pranë Bashkisë Kurbin

Praktikë pranë Bashkisë Sarandë

Praktikë pranë Bashkisë Sarandë

Praktikë pranë Bashkisë Korçë

Praktikë pranë Bashkisë Korçë

Praktikë pranë Bashkisë Prrenjas

Praktikë pranë Bashkisë Prrenjas

Praktikë pranë Bashkisë Tepelenë

Praktikë pranë Bashkisë Tepelenë

Praktikë pranë Bashkisë Kolonjë

Praktikë pranë Bashkisë Kolonjë

Praktikë pranë Bashkisë Lushnje

Praktikë pranë Bashkisë Lushnje

Praktikë pranë Bashkisë Përmet

Praktikë pranë Bashkisë Përmet

Praktikë pranë Bashkisë Devoll

Praktikë pranë Bashkisë Devoll

Praktikë pranë Bashkisë Finiq

Praktikë pranë Bashkisë Finiq

Praktikë pranë Ministrisë për Europën dhe Punët e Jashtme

Praktikë pranë Ministrisë për Europën dhe Punët e Jashtme

Praktikë pranë Bashkisë Maliq

Praktikë pranë Bashkisë Maliq

Praktikë pranë Bashkisë Bulqizë

Praktikë pranë Bashkisë Bulqizë

Praktikë pranë Bashkisë Mat

Praktikë pranë Bashkisë Mat

Praktikë pranë Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Praktikë pranë Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Praktikë pranë Autoritetit të Mediave Audiovizive

Praktikë pranë Autoritetit të Mediave Audiovizive

Praktikë pranë Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Praktikë pranë Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Praktikë pranë Entit Rregullator të Energjisë

Praktikë pranë Entit Rregullator të Energjisë

Praktikë pranë Avokatit të Popullit

Praktikë pranë Avokatit të Popullit

Praktikë pranë Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare

Praktikë pranë Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare

Praktikë pranë Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Praktikë pranë Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Praktikë pranë Institutit të Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit

Praktikë pranë Institutit të Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit

Projekt pranë Entit Rregullator i Ujit

Projekt pranë Entit Rregullator i Ujit

Praktikë pranë Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH)

Praktikë pranë Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH)

Praktikë pranë Albpetrol

Praktikë pranë Albpetrol

Praktikë pranë Credins

Praktikë pranë Credins

Praktikë pranë Shoqatës së Siguruesve

Praktikë pranë Shoqatës së Siguruesve

Praktikë pranë Kredo.al

Praktikë pranë Kredo.al

Praktikë pranë ALPHA BANK

Praktikë pranë ALPHA BANK

Praktikë pranë TELEKOM

Praktikë pranë TELEKOM

Praktikë pranë FIBANK

Praktikë pranë FIBANK

Praktikë pranë POSTËS SHQIPTARE

Praktikë pranë POSTËS SHQIPTARE

Praktikë pranë ALBTELECOM

Praktikë pranë ALBTELECOM

Praktikë pranë SHOQATËS SË NDËRTUESVE

Praktikë pranë SHOQATËS SË NDËRTUESVE

Praktikë pranë PROCREDIT  BANK

Praktikë pranë PROCREDIT BANK

Praktikë pranë VODAFONE

Praktikë pranë VODAFONE

Praktikë pranë Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqiperisë

Praktikë pranë Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqiperisë

Praktikë pranë BANKA KOMBËTARE TREGTARE

Praktikë pranë BANKA KOMBËTARE TREGTARE

Praktikë pranë INTESA SAN PAOLO BANK

Praktikë pranë INTESA SAN PAOLO BANK