Shfleto të gjithë pozicionet e praktikës

Përdor filtrat për të zgjedhur midis institucioneve qendrore, vendore apo shoqërive tregtare
Praktikë pranë Kryeministrisë

Praktikë pranë Kryeministrisë

Praktikë pranë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Praktikë pranë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Praktikë pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Praktikë pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Praktikë pranë Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit

Praktikë pranë Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit

Praktikë pranë Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë

Praktikë pranë Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë

Praktikë pranë Ministrisë së Kulturës

Praktikë pranë Ministrisë së Kulturës

Praktikë pranë Ministrisë së Drejtësisë

Praktikë pranë Ministrisë së Drejtësisë

Praktikë pranë Kuvendit

Praktikë pranë Kuvendit

Praktikë pranë Ministrit të Shtetit për Diasporën

Praktikë pranë Ministrit të Shtetit për Diasporën

Praktikë pranë Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme

Praktikë pranë Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme

Praktikë pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë

Praktikë pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë

Praktikë pranë Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Praktikë pranë Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Praktikë pranë Ministrisë së Brendshme

Praktikë pranë Ministrisë së Brendshme

Praktikë pranë Ministrisë së Mbrojtjes

Praktikë pranë Ministrisë së Mbrojtjes

Praktikë pranë Ministrit të Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Praktikë pranë Ministrit të Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Praktikë pranë Bashkisë së Tiranës

Praktikë pranë Bashkisë së Tiranës

Praktikë pranë Bashkisë së Memaliaj

Praktikë pranë Bashkisë së Memaliaj

Praktikë pranë Bashkisë së Tropojës

Praktikë pranë Bashkisë së Tropojës

Praktikë pranë Bashkisë së Kolonjës

Praktikë pranë Bashkisë së Kolonjës

Praktikë pranë Bashkisë së Rrogozhinës

Praktikë pranë Bashkisë së Rrogozhinës

Praktikë pranë Bashkisë së Selenicës

Praktikë pranë Bashkisë së Selenicës

Praktikë pranë Bashkisë së Hasit

Praktikë pranë Bashkisë së Hasit

Praktikë pranë Bashkisë së Konispolit

Praktikë pranë Bashkisë së Konispolit

Praktikë pranë Bashkisë së Skraparit

Praktikë pranë Bashkisë së Skraparit

Praktikë pranë Bashkisë së Finiqit

Praktikë pranë Bashkisë së Finiqit

Praktikë pranë Bashkisë së Mirditës

Praktikë pranë Bashkisë së Mirditës

Praktikë pranë Bashkisë së Sarandës

Praktikë pranë Bashkisë së Sarandës

Praktikë pranë Bashkisë së Kukësit

Praktikë pranë Bashkisë së Kukësit

Praktikë pranë Bashkisë së Roskovecit

Praktikë pranë Bashkisë së Roskovecit

Praktikë pranë Bashkisë së Tepelenës

Praktikë pranë Bashkisë së Tepelenës

Praktikë pranë Bashkisë së Kurbinit

Praktikë pranë Bashkisë së Kurbinit

Praktikë pranë Bashkisë së Pogradecit

Praktikë pranë Bashkisë së Pogradecit

Praktikë pranë Bashkisë së Urës Vajgurore

Praktikë pranë Bashkisë së Urës Vajgurore

Praktikë pranë Bashkisë së Klosit

Praktikë pranë Bashkisë së Klosit

Praktikë pranë Bashkisë së Përrenjasit

Praktikë pranë Bashkisë së Përrenjasit

Praktikë pranë Bashkisë së Kuçovës

Praktikë pranë Bashkisë së Kuçovës

Praktikë pranë Bashkisë së Lezhës

Praktikë pranë Bashkisë së Lezhës

Praktikë pranë Bashkisë së Devollit

Praktikë pranë Bashkisë së Devollit

Praktikë pranë Bashkisë së Shkodrës

Praktikë pranë Bashkisë së Shkodrës

Praktikë pranë Bashkisë së Krujës

Praktikë pranë Bashkisë së Krujës

Praktikë pranë Bashkisë së Pukës

Praktikë pranë Bashkisë së Pukës

Praktikë pranë Bashkisë së Fushë-Arrëzit

Praktikë pranë Bashkisë së Fushë-Arrëzit

Praktikë pranë Bashkisë së Himarës

Praktikë pranë Bashkisë së Himarës

Praktikë pranë Bashkisë së Lushnjes

Praktikë pranë Bashkisë së Lushnjes

Praktikë pranë Bashkisë së Matit

Praktikë pranë Bashkisë së Matit

Praktikë pranë Bashkisë së Vlorës

Praktikë pranë Bashkisë së Vlorës

Praktikë pranë Bashkisë së Poliçanit

Praktikë pranë Bashkisë së Poliçanit

Praktikë pranë Bashkisë së Këlcyrës

Praktikë pranë Bashkisë së Këlcyrës

Praktikë pranë Bashkisë së Shijakut

Praktikë pranë Bashkisë së Shijakut

Praktikë pranë Bashkisë së Durrësit

Praktikë pranë Bashkisë së Durrësit

Praktikë pranë Bashkisë së Delvinës

Praktikë pranë Bashkisë së Delvinës

Praktikë pranë Bashkisë së Mallakastrës

Praktikë pranë Bashkisë së Mallakastrës

Praktikë pranë Bashkisë së Patosit

Praktikë pranë Bashkisë së Patosit

Praktikë pranë Bashkisë së Përmetit

Praktikë pranë Bashkisë së Përmetit

Praktikë pranë Bashkisë së Vaut të Dejës

Praktikë pranë Bashkisë së Vaut të Dejës

Praktikë pranë Bashkisë së Elbasanit

Praktikë pranë Bashkisë së Elbasanit

Praktikë pranë Bashkisë së Maliqit

Praktikë pranë Bashkisë së Maliqit

Praktikë pranë Bashkisë së Gramshit

Praktikë pranë Bashkisë së Gramshit

Praktikë pranë Bashkisë së Korçës

Praktikë pranë Bashkisë së Korçës

Praktikë pranë Bashkisë së Beratit

Praktikë pranë Bashkisë së Beratit

Praktikë pranë Bashkisë së Peqinit

Praktikë pranë Bashkisë së Peqinit

Praktikë pranë Bashkisë së Malësisë së Madhe

Praktikë pranë Bashkisë së Malësisë së Madhe

Praktikë pranë Bashkisë së Gjirokastrës

Praktikë pranë Bashkisë së Gjirokastrës

Praktikë pranë Bashkisë së Libohovës

Praktikë pranë Bashkisë së Libohovës

Praktikë pranë Bashkisë së Fierit

Praktikë pranë Bashkisë së Fierit

Praktikë pranë FIBank

Praktikë pranë FIBank

Praktikë pranë Intesa Sanpaolo Bank

Praktikë pranë Intesa Sanpaolo Bank

Praktikë pranë Postës Shqiptare

Praktikë pranë Postës Shqiptare

Praktikë pranë Kredo.al

Praktikë pranë Kredo.al

Praktikë pranë Institucionit Financiar NOA

Praktikë pranë Institucionit Financiar NOA

Praktikë pranë Shoqatës Shqiptare të Siguruesve

Praktikë pranë Shoqatës Shqiptare të Siguruesve

Praktikë pranë Real Deal

Praktikë pranë Real Deal

Praktikë pranë Telekom Albania

Praktikë pranë Telekom Albania

Praktikë pranë ALBtelecom

Praktikë pranë ALBtelecom

Praktikë pranë Alpha Bank

Praktikë pranë Alpha Bank

Praktikë pranë Albpetrol

Praktikë pranë Albpetrol

Praktikë pranë Credins Bank

Praktikë pranë Credins Bank

Praktikë pranë Your Travel Agency

Praktikë pranë Your Travel Agency