Praktikë pranë Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme

Praktikë pranë Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme kërkon 30 praktikantë, të cilët duhet të jenë të profilit:

  • Shkenca Sociale
  • Marrëdhënie Ndërkombëtare
  • Drejtësi
  • Shkenca Politike
  • Histori
  • Gjuhë të huaj
  • Ekonomik
  • Informatikë
  • Shkenca shoqërore

Nëse keni përfunduar studime të ciklit të parë (bachelor), jeni duke studiuar apo keni përfunduar studime të ciklit të dytë në një nga profilet studimore të lartpërmendura, jeni të mirëpritur të aplikoni.