Praktikë pranë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Praktikë pranë Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë kërkon (15) praktikantë me profile studimi:

(3) Shkenca Juridike;

(2) Shkenca Ekonomike;

(2) Shkenca Natyrore;

(4) Shkenca Sociale;

(4) Profil Mësuesie.

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin Parauniversitar

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin Parauniversitar kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Shkenca Natyrore;

(1) Psikologji;

(1) Teknologji Informacioni dhe Komunikimi.

Shërbimi Kombëtar për Rininë

Shërbimi Kombëtar për Rininë kërkon (12) praktikantë me profile studimi:

(4) Juridik;

(3) Ekonomik (2 Financë dhe 1 degë të tjera Ekonomiku);

(2) Akademi Arti (1 Fotografi + 1 Regji TV );

(3) Mjekësi + Gjuhë Letërsi (Profil Redaktim Gjuhësor) + Gjuhët e huaja, (profili Anglisht).

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Shkenca Sociale;                                                                                                                                             (1) Shkenca Humane.

Agjencia e Shërbimit të Sporteve

Agjencia e Shërbimit të Sporteve  kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Fizioterapist;

(1) Financier.

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar

Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar kërkon (4) praktikantë me profile studimi:

(1)  Juridik;

(1)  Teknologji Informacioni;

(1) Ekonomik;

(1)  Mësuesi.

Drejtoritë Rajonale të Arsimit Parauniversitar

Drejtoria Rajonale e Arsimit Parauniversitar Durrës kërkon (11) praktikantë me profile studimi:

(2) Juridik;

(3) Teknologji Informacioni;

(3) Mësuesi;

(1) Inxhinieri Ndërtimi;

(2) Psikologji.

Drejtoria Rajonale e Arsimit Parauniversitar Fier  kërkon (4) praktikantë me profile studimi:

(2) Ekonomik;

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Mësuesi.

Drejtoria Rajonale e Arsimit Parauniversitar Korçë kërkon (4) praktikantë me profile studimi:

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Ekonomik;

(1) Mësuesi;

(1) Juridik.

 

Drejtoria Rajonale e Arsimit Lezhë kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Mësuesi (Histori- Gjeografi);

(1) Psikologji.

Zyrat Vendore të Arsimit Parauniversitar

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Has kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Mësuesi (Matematikë).

 

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Tropojë kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Mirditë kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Ekonomik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Malësi e Madhe kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Ekonomik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Vau i Dejës kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Pukë- Fushë-Arrëz kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Mësuesi (Matematikë).

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Kukës (3) praktikantë me profile studimi:

(1)  Teknologji Informacioni;

(1)  Inxhinieri Ndërtimi (dega Ndërtim);

(1)  Mësuesi (Gjuhë Angleze).

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Lezhë kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1)  Juridik;

(1)  Teknologji Informacioni dhe Komunikimi (Informatikë);

(1)  Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Kurbin kërkon (1) praktikant me profil studimi:

(1)  Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Shkodër kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Inxhinieri Ndërtimi (dega Ndërtim);

(1) Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Ura Vajgurore kërkon (1) praktikant me profil studimi:

(1) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore Arsimore Kuçovë kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Cërrik kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Belsh kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Peqin kërkon (1) praktikant me profil studimi:

(1)  Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Gramsh kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Librazhd kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Prrenjas kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Maliq kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Kolonjë kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Devoll kërkon (1) praktikant me profil studimi:

(1)  Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Skrapar-Poliçan kërkon (1) praktikant me profil studimi:

(1)  Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Berat kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Korçë-Pustec kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Pogradec kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Elbasan kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Patos kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Roskovec kërkon (5) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni;

(2) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Divjakë kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Mallakastër kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Selenicë kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Delvinë-Finiq kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Gjirokastër-Libohovë-Dropull kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Tepelenë-Memaliaj kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Përmet-Këlcyrë kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Sarandë-Konispol kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(2) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Lushnje kërkon (4) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Vlorë-Himarë kërkon (4) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Fier kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Teknologji Informacioni;

(2) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Bulqizë kërkon (4) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Matematikë-Fizikë.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Mat kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Gjuhë Angleze.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Klos kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(2) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Shijak kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Juridik;

(1) Mësuesi.

Zyra Vendore Arsimore Kavajë kërkon (1) praktikant me profil studimi:

(1)  Juridik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Vorë kërkon (2) praktikantë me profile studimi:

(1) Ekonomik;

(1) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Rrogozhinë kërkon (4) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(3) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Dibër kërkon (8) praktikantë me profile studimi:

(2) Juridik;

(2) Ekonomik;

(2) Mësuesi;

(2) Teknologji Informacioni.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Krujë kërkon (3) praktikantë me profile studimi:

(1) Juridik;

(2) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Kamëz kërkon (5) praktikantë me profile studimi:

 

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Inxhinieri Ndërtimi;

(1) Psikologji;

(2) Mësuesi.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Durrës kërkon (6) praktikantë me profile studimi:

(2) Juridik;

(2) Mësuesi;

(1) Teknologji Informacioni;

(1) Ekonomik.

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Tiranë kërkon (8) praktikantë me profile studimi:

(2) Ekonomik;

(2) Teknologji Informacioni;

(2) Mësuesi;

(2) Psikologji.