Zbulo veten tënde, bëhu pjesë e diçkaje më të madhe!

 

Jepi vetes mundësinë të përfitosh përvojë pune pranë institucioneve publike dhe private.

 

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Thirrja e gjashtë e Programit është një mundësi për të gjithë të rinjtë nga 21 deri në 26 vjeç, të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor” dhe nuk kanë qenë pjesë e programit në thirrjet e mëparshme.

 

Zbulo pozicionetApliko tani

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Thirrja e gjashtë e Programit është një mundësi për të gjithë të rinjtë nga 21 deri në 26 vjeç, të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”.

Qëllimi i vërtetë është përvoja e punës

Zhvillimi i praktikës së punës është pa pagesë dhe qëllimi mbetet përfitimi i një përvoje kualifikuese për zhvillimin e mëtejshëm të aftësive profesionale, akademike dhe personale.

Çfarë nevojitet për aplikimin tuaj?

Pasi të informoheni gjerësisht rreth programit dhe pas konsultimit të profileve të kërkuara, mund të vijoni me plotësimin e formularit të aplikimit.

PROGRAMI NË SHIFRA

Rreth 2000 vende praktike

Institucione të Administratës Shtetërore

Institucione Varësie

Degë Rajonale

Institucione Publike të Pavarura

Njësi të Vetqeverisjes Vendore

Shoqëri tregtare dhe shoqata

degë dhe filiale në gjithë Shqipërinë

ZBULO TË GJITHË POZICIONET E PRAKTIKËS

Thirrja është e hapur deri më 31 Korrik 2021

AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE

AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE

NOA

NOA

Shoqata e Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë

Shoqata e Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë

Tirana Bank

Tirana Bank

Shoqata Mikrofinanca Shqiptare

Shoqata Mikrofinanca Shqiptare

Shoqata e Siguruesve

Shoqata e Siguruesve

First Investment Bank

First Investment Bank

Dhoma e Tregtisë & Industrisë së Shqipërisë

Dhoma e Tregtisë & Industrisë së Shqipërisë

Kontrolli i Lartë i Shtetit

Kontrolli i Lartë i Shtetit

Agjencia e Sigurimit të Depozitave

Agjencia e Sigurimit të Depozitave

Instituti i Statistikave (INSTAT)

Instituti i Statistikave (INSTAT)

Kryeministria

Kryeministria

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Ministria e Mbrojtjes

Ministria e Mbrojtjes

Ministria e Brendshme

Ministria e Brendshme

Ministria e Financave dhe Ekonomisë

Ministria e Financave dhe Ekonomisë

Ministria së Infrastrukturës dhe Energjisë

Ministria së Infrastrukturës dhe Energjisë

Ministria e Drejtësisë

Ministria e Drejtësisë

Ministria e Kulturës

Ministria e Kulturës

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Ministri i Shtetit për Diasporën

Ministri i Shtetit për Diasporën

Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes

Ministri i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Ministri i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Bashkia Tiranë

Bashkia Tiranë

Bashkia Durrës

Bashkia Durrës

Bashkia Vlorë

Bashkia Vlorë

Bashkia Elbasan

Bashkia Elbasan

Bashkia Shkodër

Bashkia Shkodër

Bashkia Fier

Bashkia Fier

Bashkia Krujë

Bashkia Krujë

Bashkia Vau i Dejës

Bashkia Vau i Dejës

Bashkia Rrogozhinë

Bashkia Rrogozhinë

Bashkia Roskovec

Bashkia Roskovec

Bashkia Pustec

Bashkia Pustec

Bashkia Kavajë

Bashkia Kavajë

Bashkia Delvinë

Bashkia Delvinë

Bashkia Divjakë

Bashkia Divjakë

Bashkia Fushë Arrëz

Bashkia Fushë Arrëz

Bashkia Gramsh

Bashkia Gramsh

Bashkia Dibër

Bashkia Dibër

Bashkia Këlcyrë

Bashkia Këlcyrë

Bashkia Malësi e Madhe

Bashkia Malësi e Madhe

Bashkia Belsh

Bashkia Belsh

Bashkia Mallakastër

Bashkia Mallakastër

Bashkia Dropull

Bashkia Dropull

Bashkia Peqin

Bashkia Peqin

Bashkia Selenicë

Bashkia Selenicë

Bashkia Tropojë

Bashkia Tropojë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Libohovë

Bashkia Libohovë

Bashkia Kamëz

Bashkia Kamëz

Bashkia Kukës

Bashkia Kukës

Bashkia Skrapar

Bashkia Skrapar

Bashkia Librazhd

Bashkia Librazhd

Bashkia Pogradec

Bashkia Pogradec

Bashkia Klos

Bashkia Klos

Bashkia Gjirokastër

Bashkia Gjirokastër

Bashkia Ura Vajgurore

Bashkia Ura Vajgurore

Bashkia Berat

Bashkia Berat

Bashkia Vorë

Bashkia Vorë

Bashkia Shijak

Bashkia Shijak

Bashkia Himarë

Bashkia Himarë

Bashkia Konispol

Bashkia Konispol

Bashkia Lezhë

Bashkia Lezhë

Bashkia Poliçan

Bashkia Poliçan

Bashkia Memaliaj

Bashkia Memaliaj

Bashkia Has

Bashkia Has

Bashkia Pukë

Bashkia Pukë

Bashkia Patos

Bashkia Patos

Bashkia Cërrik

Bashkia Cërrik

Bashkia Kurbin

Bashkia Kurbin

Bashkia Sarandë

Bashkia Sarandë

Bashkia Korçë

Bashkia Korçë

Bashkia Prrenjas

Bashkia Prrenjas

Bashkia Tepelenë

Bashkia Tepelenë

Bashkia Kolonjë

Bashkia Kolonjë

Bashkia Lushnje

Bashkia Lushnje

Bashkia Përmet

Bashkia Përmet

Bashkia Devoll

Bashkia Devoll

Bashkia Finiq

Bashkia Finiq

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme

Bashkia Maliq

Bashkia Maliq

Bashkia Bulqizë

Bashkia Bulqizë

Bashkia Mat

Bashkia Mat

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Avokati i Popullit

Avokati i Popullit

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH)

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit (AIDSSH)

Credins Bank

Credins Bank

POSTA SHQIPTARE

POSTA SHQIPTARE

Albtelekom

Albtelekom

BANKA KOMBËTARE TREGTARE

BANKA KOMBËTARE TREGTARE